Siz Hayal Edin Biz Yapalım – SOFOS Bireysel Nedir?

Neler Yapıyoruz?

İngiltere’nin masal köyü güzeller güzeli Bibury’de huzur dolu bir yürüyüş yapabilir, Nepal, Butan ya da Myammar’da gizemli Uzak Doğu’nun rengarenk ışıltıları içinde kaybolabilirsiniz.

Çıralı’da Olimpos’ta bedeninizi ve zihninizi tazeleyecek bir spor etkinliğiyle güne merhaba diyerek ünlü Likya yolunu adımlayabilir, Kemaliye’de kanyonda unutamayacağız bir tur yaparak Diyarbakır Zerzevan Kalesi’nde gün batımını izleyebilirsiniz.

Dilerseniz sonbaharın tüm renklerinin adeta bir senfoni oluşturduğu Japonya’yı Koyo’da doya doya yaşayabilir dilerseniz de Granada’da El Hamra Sarayı’nın bahçelerinde kuşların cıvıltısı eşliğinde dolaşabilirsiniz.

Siz hayal edin, biz yapalım…

Dünyanın neresine gitmek isterseniz kişiye özel seyahat tasarımlarımızla buradayız.
Yılın hangi döneminde gitmek istediğinizi, ne kadar kalacağınızı, kaç kişi olacağınızı siz belirleyin, biz en ince ayrıntısına kadar tasarlayalım.

Uçak Bileti;

Dilediğiniz seyahat tarihlerinde, Dünyanın her yerine, size en uygun saatlerde uçak bileti rezervasyonlarınızı yapıyoruz.

Biletleme işlemlerinizden önce gideceğiniz ülkelerin seyahat koşullarını tüm detayları ile size sunuyoruz.

Bireysel seyahatlerinizde, koltuk seçiminden online check-in işlemlerinize kadar her şey uzmanlarımızın takibinde.

Siz yalnızca uçuşunuzun keyfini çıkartın!

Konaklama Hizmetleri;

Dilediğiniz zaman, hayalinizdeki konaklama deneyiminiz için Singapur’dan Bali’ye, Maldivler’den New York’a, Hatay’dan Berlin’e belki de su üzerinde kocaman bir gemide veya çöl ortasında bir kamp alanında, dilediğiniz her yerde konaklama rezervasyonlarınızı size en uygun şartlarda gerçekleştiriyoruz.

Giriş gününüzde uzmanlarımız sizlere ufak sürprizler yapabilir. Konaklamanız boyunca ihtiyacınız olan her detayı düşünüyoruz…

Karşılama ve Transfer;

Havaalanına varışınıza istinaden körük itibari ile özel karşılama, pasaport ve bagaj işlemlerinizde destek sağlıyor ve transfer aracınıza kadar özel asistanınız sizlere eşlik ediyor.

Havaalanı, liman, şehirlerarası yapacağınız seyahatler kısacası gideceğiniz her adrese özel şoförlü araç transferleriniz için dünyanın her yerinde hizmet alabiliyorsunuz. Dilerseniz spor bir araba ya da limuzin… İş seyahatlerinizde veya balayınızda…

Ne zaman ihtiyacınız olursa 7/24 yanınızdayız.

Restaurant Rezervasyonları;

Seyahatiniz boyunca gideceğiniz tüm şehirlerde damak tadınıza en uygun restaurant alternatiflerini sunuyor ve tercihleriniz doğrultusunda sizin adınıza rezervasyonlarınızı sonlandırıyoruz.

Sürpriz bir doğum gününde pastanızı önceden sipariş edebiliyor, dilediğiniz saatlerde servise hazır hale getiriyoruz.

Veya özel günlerinizde talepleriniz doğrultusunda planlanacak sürprizlerinizi organize ediyoruz.

Siz yeter ki isteyin….

Vize Hizmetleri;

Gideceğiniz her ülke için vize başvuru randevularınızı sizin adınıza alıyoruz. Gerekli tüm evraklar listesini eksiksiz bir şekilde sizlere sunuyoruz. Seyahat sigortası, otel ve uçak bileti rezervasyonlarınız için de destek oluyoruz.

Randevu tarihinizde vize uzmanlarımızın eşliğinde başvurunuz sonlanıyor ve vizenizin durumu tarafımızca takip ediliyor.

Sonuçlanan vizenizin basılı olduğu pasaportlarınızı adresinize teslim ettiriyoruz. Dilerseniz ofisimizden de teslim alabilirsiniz.

Siz sadece evraklarınızı hazırlayın ve gerisini bize bırakın….

Rehberlik Hizmetleri;

Keşfedeceğiniz yeni rotalarda adeta pusulanız oluyor ve size özel rehberlik hizmeti sunuyoruz.

Grup ya da bireysel seyahatlerinizde Türkçe veya İngilizce konuşan uzman rehberlerimiz, dilediğiniz günlerde, dilediğiniz saat aralığında gezilerinize eşlik ediyor.

Dünya sizin! Tadını çıkartın!

Etkinlik Biletleri;

En sevdiğiniz sanatçıların konserlerinden tuttuğunuz takımın deplasman maçlarına, dünyaca ünlü festivallerden operalara, ünlü sergilerden Disneyland’a…

Hayalini kurduğunuz ve sizi heyecanlandıran tüm etkinlik biletlerinizi sizin adınıza alıyoruz.

Toskana’da Andrea Bocelli konseri, Barselona’da Euroleague finali, Londra’da Wimbledon Tenis Turnuvası, Dubai’de Legoland Tema Parkı ve daha bir çok etkinlik….

Siz hayal edin yeter!

Araç ve Tekne Kiralama;

Kiralama sitelerinde kaybolmayın! Belirteceğiniz detaylar ve kriterler doğrultusunda uzmanlarımız tarafından filtrelenmiş kiralama seçenekleri ile yanınızdayız.

Dilediğiniz zaman kaptanlı veya kaptansız, şoförlü veya şoförsüz araçlarınızı sizlere en uygun şekilde sunuyoruz.

Dilerseniz özel bir organizasyonunuz için ya da yalnızca size özel…

Pruvanız neta olsun!

Toplantı Organizasyonları;

İş veya özel toplantılarınız için dilediğiniz yerde, dilediğiniz zaman organizasyonunuzu sağlıyoruz.

Organizasyonunuzu yaparken tüm detayları ele alıyoruz. Kahve molalarında sunulacak atıştırmalıklardan toplantı düzenine, teknik destekten salon süslemesine kadar neye ihtiyacınız varsa bize bildirmeniz yeterli…

Şimdi mola zamanı!


Bize Ulaşın!

0216 310 00 50

www.sofos.com.tr

info@sofos.com.tr

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir